Tykke, grønnbrune knoller.Motstandsdyktig overfor sellerirust. Halvdelen av knollen vokser over jordoverflaten. Både topp og knoll kan anvendes. God lagringsevne. Plasseres solrikt. Trives i muldrik, gjerne kalkholdig jord. Gjødsles og vannes...
Frisk, aromatisk sellerismak. Bladene høstes etter hvert, på samme måte som persille, og brukes som krydder i f.eks. saus, suppe, grønnsaksblandinger og salat. Kan tørkes. Trives i næringsrik og moldrik...
Langsom utvikling.Sorten behøver ikke å bli bleket, men får lyse, gulgrønne stilker og blader. Både blader og stilker kan anvendes. Plasseres solrikt. Trives i varm, muldholdig jord. Gjødsles og vannes...
Toårig. Utallige anvendelsesmuligheter. Sund, velsmakende og hurtigvoksende krydderurt som kan brukes i både gryteretter, supper og sauser. Stilken og bladene kan både fryses og tørkes. Frøene trykkes lett ned i...