Krydderurter er lett å dyrke, godt til maten og veldig sunt.
Vi tilbyr både de bestselgende artene, som persille, basilikum, dill, oregano, mynte, salvie, sitronmelisse, lavendel, rosmarin, koriander og de mindre vanlige, som anis, agurkurt, kjørvel.
Persille med krusete blader. Spiringstid 2-4 uker. Høstes etter hvert, langt ut på høsten. Kan fryses og lagres. Tilstrekkelig for 6-9 m Kultivering: Tidlig, så snart jorden er klar...
Persille med glatte blader, har en kraftigere smak enn kruspersille. Spiringstid 2-4 uker. Høstes etter hvert, langt ut på høsten. Kan fryses og lagres. Tilstrekkelig for 6-9 m Forkultivering:...
Glatt- og storbladet, hurtig voksende, meget aromatisk. Kan ikke unnværes i krydderurtehagen. Plasseres i sol til halvskygge. Trives best i næringsrik, porøs og fuktig jord. Etter såing holdes jorden fuktig,...
Tettkruset, mørkegrønn, krydret sort. Videreutvikling av den kjente sorten Clivi. Har et høyt C-vitamin innhold. Mange anvendelsesmuligheter både som krydderurt og som pynt. Trives i sol til halvskygge. Krever dyp,...
Glatt- og storbladet, hurtig voksende, meget aromatisk. Blir opp til 50 cm høy. Kan ikke unnværes i krydderurtehagen. Plasseres i sol til halvskygge. Trives best i næringsrik, porøs og fuktig...
Persille med glatte blader, har en kraftigere smak enn kruspersille. Spiringstid 2-4 uker. Høstes etter hvert, langt ut på høsten. Kan fryses og lagres. Tilstrekkelig for 6-9 m Kultivering: ...
Økologisk. Mørkegrønn, finkruset, og tett. Verdsatt supersort. Utbytterik.Lange, stive stilker. Hvis det sås i august kan plantene overvintre for dermed å oppnå en særlig tidlig høst om våren. Foretrekker nye...
Mørkegrønn, finkruset, og tett. Verdsatt supersort. Utbytterik. Lange, stive stilker. Hvis det sås i august kan plantene overvintre for dermed å oppnå en særlig tidlig høst om våren. Foretrekker nye...